divendres, 9 de maig del 2008

dedicat a totes les dones




avui no diré res per que elles dues ja ho diuen tot,

La Premio Nobel de la Paz 1991 Daw Aung San Suu Kyi y la médico Cynthia Maung, ambas birmanas, resultaron galardonadas hoy con el Premi Internacional Catalunya 2008 de la Generalitat, que cumple 20 años y se entregará en noviembre.
Suu Kyi (Rangún, Birmania, 1945) es hija del comandante Aung San, que firmó el tratado de independencia de esta antigua colonia británica. Es una de las principales defensoras de los derechos civiles en su país, gobernado por una junta militar desde 1988. Está en arresto domiciliario desde finales de 2003.

Cynthia Maung (Rangún, Birmania, 1959) trabaja desde 1988 en un población tailandesa de la frontera con Birmania, y desde entonces ha organizado equipos médicos que se desplazan con mochilas a la selva para curar a los desplazados que allí se ocultan.

3 comentaris:

  1. Les dones esta molt clar que us merexeu la admiracio i un homentaje ben gran.

    ResponElimina
  2. Qui ens manega ?.Això de Birmania, és una gran tragedia manegada pels de sempre, els militars, els mitjans de comunicació, els americans...llençar les medicines i les provisions amb paracaigudes.
    ës pura publicitat davant del fracás. De vegades sento vergonya de pertanya a l'espècie humana. Som tots una colla d'hipócrites. I Darfur i Mozambique i El Sahara i el Congo i......que bé estem a casa
    encara que avui plogui.

    ResponElimina
  3. MENTA FRESQUETA
    I matinera, jajajajaja.
    Es una tragedia, que em molts paisos del mon els drets civils estiguin completament anul-lats.
    Crec que les nostres conciencies tindrien que pasar per un bon rentat, que que com diu el Carles som una colla d'hipocrites.....

    petonicos ,sempre per tu.

    ResponElimina

sigueu respectuosos,gràcies.

Prova de seguretat

 Estic tenint problemes per a recuperar els meus escrits. Vaig intentant-ho Disculpeu